Daha önce de Halil Dervişoğlu ile kavga eden Marcao, Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa attı ardından yumrukladı.

Brezilyalı, 62. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Yaşananlara şahit olan hemen herkesin kanı donarken kimse olanlara inanamamış ve anlam verememişti...

Sarı Kırmızılı futbolcu Marcao'nun oyundan atılmasının ardından Galatasaray teknik ekibinden bir hamle daha gelmişti...

Olay sonrası oldukça sinirlenen teknik direktör Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu'nu da oyundan alırken deneyimli hoca daha sonra oyuncusunun yanına giderek neler yaşandığını sorduktan sonra Kerem'in sakinleşmesini sağlamıştı.

Sarı Kırmızılı takımın birçok oyuncusu da yaşananları şaşkınla takip ederken Diagne ve Feghouli araya girmiş olayın büyünmesine engel olmuştu.

Şimdi merak konusu olan ve herkesin sorduğu soru şu: ''Marcao kaç maç ceza alacak?''

Kırmızı kart sonrası Marcao'nun, "Saldırı" başlıklı Madde 44'ten disipline sevk edilmesi bekleniyor. Maddeye göre Marcao 5 ile 10 maç arası ceza alabilir.

İlgili 44. maddenin içeriği ise şu şekilde; ''Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olması halinde; Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası verilir.''

Öte yandan maç sonrası Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu;

"Kerem Aktürkoğlu, bizim genç oyuncumuz, kıymetlimiz. Böyle şeyler soyunma odasında olur ama bu hiç hoş olmadı. Bu olayı kendi içimizde çözeceğiz, yaptırım olursa olur. Maç bittikten sonra bir karara hemen varmak doğru değil."

"Marcao'ya gereken ne yapılacaksa biz yapacağız, yönetimimiz yapacak. Marcao çıkacak herkesden özür dileyecek. Kerem'den, tüm Galatasaraylılardan, spor kamoyundan özür dileyecek."

Kaynak: Fotomaç