Dursun Özbek'in açıklamalarının ardından Burak Yılmaz'ın Mustafa Denizli ile yaptığı konuşma ortaya çıktı...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, takımın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile yaşadğı diyaloğu anlatması, Burak Yılmaz'ı rahatsız ettiği iddia edilmişti.


Özbek geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada, "Sezon başında Cüneyt Tanman ile Hamza hoca sürtüşmüştü. Transfer döneminde anlaşamadılar. Hamza hoca Konoplyanka'ya karşı çıkmıştı. Gomez gündeme gelmiş ve Hamaoğlu bu kez 'Alacağımız golcü Burak'ı üzmemeli, kırmamalı.' demişti." ifadelerini kullanmıştı.


Hürriyet'te yer alan haberde bu açıklamalardan sonra Burak Yılmaz'ın Teknik Direktör Mustafa Denizli ile bir konuşma gerçekleştirdiği ve, "Hocam ben forvet alınmasın, kırılırım diye ne bir ifade, ne de bunu hissettirecek bir davranışta bulundum. Karar sizindir. Ben teknik adamların işine asla karışmadım, karışmam da. Beni biri kesecek diye bir panik içine girmedim, girmem de... Gelecek oyuncu 'Burak'ı kesebilecek miyim acaba' diye düşünsün. Rekabet benim futbolumu her zaman yukarı çıkartır. Ben Drogba ile forma mücadelesi verdim. Drogba ile birlikte forma giydim ve Drogba'nın olduğu sezon 18 gol attım. Galatasaray'a kim gelirse, gelsin ben forma için mücadeleye hazırım. Formayı kaptırmak gibi bir korku içinde değilim." dediği belirtildi.

Bu sezon 18 resmi maçta forma giyen Burak, 7 gole imza atmıştı.