Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim arasında kriz yaşanıyor. Deneyimli teknik adam Terim'le yoluna devam etmeyeceğini açıklayan Sarı Kırmızılı başkan Cengiz'in, antrenör adayları arasında Jürgen Klinsmann'ın bulunduğu öne sürülmüştü.

Alman çalıştırıcıdan da sürpriz bir açıklama geldi.

Sky Sports'a konuşan deneyimli teknik direktör Klinsmann, Premier Lig ekibi Tottenham'dan teklif gelmesi durumunda bunu değerlendireceğini dile getirdi.

Futbolculuk kariyerinde İngiliz ekibinin formasını giyen Klinsmann şu ifadeleri kullandı;

"Spurs taraftarları eğlenmeyi sever. Bir maçı 1-0 kazanmaktsansa 4-3 kaybetmeyi tercih eder. Başkan Daniel Levy'de numaram var. Beni her zaman arayabilir. Spurs her zaman ilgileneceğiniz bir takımdır" 

Teklif gelirse hayır diyemeyeceğini dile getiren Klinsmann sözlerini şu şekilde noktaladı;

"Burada çok iyi iki yıl geçirmiştim. Spurs'taki teknik ekiple her zaman iletişim halindeyim. Futbolda her şey çok hızlı gelişiyor. Almanya'yı ya da ABD Milli Takımı'nı çalıştıracağımı hiç düşünmemiştim ama her şeye açık olmak zorundasınız. Öyleyse neden Tottenham olmasın?"

Öte yandan 56 yaşındaki Jürgen Klinsmann, son olarak Alman ekibi Hertha Berlin'de görev aldı. Tecrübeli hoca, 2020'den bu yana takım çalıştırmıyor.

Kaynak: Fotomaç