Oğuzhan Kayar… 21 yaşında. Galatasaray ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezonu Şanlıurfaspor'da kiralık olarak geçirdi. Yeni sezon hazırlıkları için Galatasaray'a döndü ancak teknik direktör Riekerink'ten geçer not olamadı. Sessiz sedasız kendisine kulüp bulması istendi.

Genç oyuncu 2014 yılında teknik direktör Roberto Mancini döneminde Manisaspor'dan Galatasaray'a 2 milyon 250 bin liralık bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Orta sahada forma giyen Oğuzhan o günden bu yana sarı-kırmızılı formayı sadece bir kez giyebildi.

SÜREKLİ KİRALANDI

Türkiye Kupası'nda 2014 yılında Şubat ayında sadece Antalyaspor'a karşı forma şansı bulabilen genç oyuncu o günden bu yana sırasıyla Manisaspor, Gaziantep BŞB ve Şanlıurfaspor'a kiralandı.

Sneijder ve Selçuk İnan gibi bir çok futbolcuya ceza vererek maddi krizden kurtulmaya çalışan Galatasaray'da taraftarının ismini bile unuttuğu ve sadece 1 kez forma giyebilen Oğuzhan Kayar'ın bonservisine 2 milyon 250 bin TL ödenmesi sarı-kırmızılı takımın maddi anlamda neden bu duruma geldiğini açık ve net bir şekilde ortaya koyuyor.

(Sporcope)