Galatasaray’ın çiçeği burnunda transferi Martin Linnes, Beyooğlu GSSTore’da sarı-kırmızılı taraftarlarla bir araya geldi. Norveçli genç oyuncu imza gününde bol bol imza dağıttı.

Yeni transfer taraftarların büyük ilgi gösterdiği imza gününde açıklamalar yaptı.

Linnes, “Galatasaray benim için çok iyi bir tecrübe oldu. Sarı-kırmızı taraftarlar imza almak için yanıma geldi. İnanılmaz mutlu ettiler. Kesinlikle bu kadar ilgi beklemiyordum. 1 saat boyunca ardı arkası kesilmeden taraftarlarımız gelerek imza aldı. Eşim ve çocuğumla İstanbul’da çok mutluyuz. İstanbul çok güzel bir şehir. Şimdiye kadar gezme fırsatım olmadı. İlerleyen günlerde gezeceğiz. İlk geldiğim günden bu yana herkes tarafından çok iyi karşılandım” dedi..

Takım arkadaşlarımın desteği bana büyük güç veriyor diyen Norveçli futbolcu “İlerleyen günlerde bu arkadaşlık daha da pekişecektir. Saha içinde hedefime ulaşmak için kurallar dahilinde çok çalışan bir yapıya sahibim” dedi.

Gaziantepspor maçında hakemle yaşadığı ilginç pozisyona da değinen Linnes “hakemin sağından geçerek topa ulaşmaya çalıştım. Futbol anlayışımda en önemli özelliğim süratim. Süratimi kullanıyorum ve takımım için bu özelliğimi en iyi şekilde kullanmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.