Evkur Yeni Malatyaspor maçında sol bek oynamasına rağmen sahanın yıldızı olan Martin Linnes ile sözleşme yenilenecek. Mukavelesi sezon sonunda tamamlanacak olan sarı-kırmızılı oyuncu ile görüşen yönetim, dört senelik prensip anlaşmasına vardı.

 Hem performansı hem de karakteri ile Galatasaray’da örnek gösterilen futbolcular arasında yer alan Martin Linnes ile dört yıllık yeni sözleşme imzalanacak.
 
Gerçek yeri savunmanın sağı olmasına rağmen Evkur Yeni Malatyaspor maçında sol bekte oynayıp sahanın en iyi ismi olarak yıldızlaşan Norveçli futbolcunun geleceği ile ilgili bir tereddüt olmadığı ve taraflar arasında prensip anlaşmasının yapıldığı belirlendi. 3.5 senelik mukavelesi yaz döneminde bitecek olan Norveçli futbolcudan çok memnun olan teknik direktör Fatih Terim’in isteği doğrultusunda harekete geçildi ve 4 senelik yeni bir kontrat konusunda taraflar anlaşmaya vardı. Prensip anlaşmasının resmiyete dökülmesi için sezonun bitiminin beklendiği belirtildi. 
 
Galatasaray’da 950 bin euro alan ve sarı-kırmızılı kulüpte en az kazanan isimlerin başında gelen Norveçli futbolcu yeni mukavelesinde hatırı sayılır bir zam da alacak. Linnes’in kontratında ücretinin 1.3 milyon euroya çıkartılacağı belirtildi. 
 
Derbi yorumu

Malatya galibiyetinin ardından gözünü Fenerbahçe derbisine diken sarı-kırmızılıların etkili isimleri arasında gösterilen Linnes, “Şampiyonluk mücadelesi veriyorsak her maçı kazanmak zorundayız. Fenerbahçe maçına da kazanmak için gideceğiz” diye konuştu.




Kaynak:Milliyet