Ryan Donk’tan sonra, ara transferde kadroya katılan ikinci isim Martin Linnes de, ilk maçında yüzleri güldürdü. Teknik patron Mustafa Denizli’nin sürpriz bir şekilde sağ açıkta oynattığı Norveçli futbolcu, özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında oldukça etkiliydi. Linnes’in fiziksel performansından çok memnun kalan Denizli, 24 yaşındaki oyuncuyu planladığından daha erken ilk 11’e adapte etmeye hazırlanıyor. İlk etapta Linnes’i cumartesi günkü Osmanlıspor deplasmanına alternatif güç olarak götürmeyi düşünen Denizli, Linnes’in hazır olduğunu görünce, adını ilk 11’e yazmaya karar verdi. Mustafa hoca, bu düşüncesini futbolcusuna da iletti.

Donk&Linnes birlikte

Maçın ardından yaptığı açıklamada ilk kez sağ açıkta oynadığını itiraf eden Linnes, “Her şeyden önemlisi oynamaktı. Elimden geleni yaptım” demişti. Zaman zaman sol bekte de görev aldığını söyleyen Norveçli futbolcu,
“Bir an önce takımıma katkı vermek istiyorum” ifadesini kullandı. Galatasaraylı taraftarlar, yeni transferler Donk ve Linnes’le birlikte takımın nasıl bir havaya bürüneceğini şimdiden merakla bekliyor.

kaynak: fanatik