Zor bir sezon geçiren Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Muslera ile ilgili Liverpool cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

BAŞKAN ÖZBEK İLK TEKLİFİ REDDETMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde Kralspor.com olarak Liverpool'un Muslera için Galatasaray'a 15 milyon Pound'luk (65 milyon TL) bir teklif yaptığını ve başkan Dursun Özbek'in bu teklifi reddettiğini siz okurlarımıza duyurmuştuk. Ve bu haberimiz kısa sürede önce Türk basınında ardından da İngiliz basınında büyük yankı uyandırmıştı.

İŞTE MUSLERA - LİVERPOOL TRANSFERİNDE SON GELİŞMELER
Muslera - Liverpool transfer hattında yaşanan son gelişmeleri Kralspor.com Genel Yönetmeni İlker Ezibay, 107.2 Radyospor'da yayınlanan ve Levent Ümit Erol'un sunduğu Doğru Tektir programında açıkladı.

LİVERPOOL BİR TEKLİF DAHA YAPACAK
Kralspor.com'dan İlker Ezibay yaptığı açıklamada "Liverpool'un yaklaşık 65 milyon TL'lik ilk teklifini başkan Dursun Özbek reddetti. Alınan başarısız sonuçlar ve taraftarın tepkisi nedeniyle Muslera'ya gelen teklifi direkt reddeden başkan, aracılık yapan FIFA menajerlerine 'kimi isterseniz isteyin ama Muslera'yı istemeyin' demişti. Liverpool kulübü ise ilk teklifleri reddedilmesine rağmen, devre arasında bir kez daha tekliflerini aracılar vasıtası ile Galatasaray'a iletecekler. Ancak kulübe yakın kaynaklardan aldığım bilgilere göre Galatasaray bu teklifi bir kez daha reddecek ve en azından şimdilik Muslera transferini sezon sonuna kadar rafa kaldıracak." dedi.

KAYNAK: kralspor.ensonhaber.com