Sarı-kırmızılılar'da son yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Lucescu ile görüşme kararı alınmıştı. Dün Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Can Topsakal, Lucescu'ya sportif direktörlük teklifi sunmak için Romanya'ya gitti. Daha önce alınan randevuda bu görüşme Dursun Özbek, Futbol Direktörü Cenk Ergün ve Mircea Lucescu arasında geçecekti. Ancak Fatih Terim'in Milli Takım'dan olaylı ayrılığı sonrasında buluşmaya Can Topsakal gitti.

BASKETBOLDAN SORUMLU İDARECİ!

İşin bir diğer garip tarafı ise, futbol takımı için 'Üst akıl' olması istenecek Rumen hocaya, basketboldan sorumlu yöneticinin gönderilmesiydi! Topsakal havalimanında, "Lucescu futboldan sorumlu işlerde görevli olacak. Belki Sportif AŞ yönetim kuruluna da alacağız. Geniş yetkileri olacak. Elimizdeki futbolcuları göstereceğiz, o da bize gerekli uyarıları yapacak" dedi. Can Topsakal, yurt dışına uçarken esas görüşme İstanbul'da gerçekleşiyordu.

TUDOR'LA FLORYA'DA TOPLANDILAR

Alınan bilgilere göre Başkan Dursun Özbek, Futbol Direktörü Cenk Ergün ve Fatih Terim, gizlice bir araya geldi. Burada yapılan konuşmaların ardından taraflar anlaşmaya vardı. İkili daha sonra Florya'ya geçerek Teknik Direktör Tudor'la özel bir toplantı yaptı. Burada Hırvat hocayla ayrılık şartlarının konuşulduğu iddia edildi. Tudor'un tazminatı 1 milyon euro. Konuyla ilgili açıklamanın kısa sürece yapılması bekleniyor.