Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in kesin olarak Igor Tudor'la devam edeceğini açıklamasına karşın, Mircea Lucescu sarı-kırmızılılar için hâlen güncel bir seçenek.
Kalan 4 haftada takımın daha derin bir moral bozukluğuna sürüklenmesini istemeyen yönetim, Rumen teknik adamla temaslarının su yüzüne çıkmasını istemiyor.
Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özbek, deneyimli teknik adamın takımı Zenit Saint Petesburg'un Terek Grozny ile oynadığı maçı izlemişti. 

LUCESCU'NUN YERİNE TANIDIK BİR İSİM…
Zenit yönetimi Lucescu'nun yerine iki teknik direktör belirledi. Bunların bir tanesi tanıdık bir isim: Galatasaray ve İtalya Milli Takımı'nın eski çalıştırıcısı Cesare Prandelli; deneyimli teknik adam son olarak Valencia'yı çalıştırmıştı. 

Rusların diğer alternatifi ise Fiorentina'nın Portekizli teknik direktörü Poula Sousa...

Lucescu, Galatasaray'a kendi ekibiyle gelmeyi planlıyor.  Türkiye'den önerilecek yardımcılara ise sıcak bakmıyor.

COENTRAO ÖNCELİK DEĞİL
Bu arada sportif direktör Cenk Ergün'ün yurtdışı seyahatinde uğrayacağı şehirlerden bir tanesi Madrid olacak. Futbol pazarının Avrupa'daki iki merkezinden bir tanesi olan Madrid'de pek çok temasta bulunacak.

Real Madrid'de çok fazla fazla forma şansı bulamayan Portekizli sol bek Fabio Coentrao da sarı kırmızılılara önerilen isimlerden bir tanesi; ancak şu anda Galatasaray'ın önceliği değil. Cenk Ergün, öncelikli olarak belirlenen forvet ve ofansif orta saha pozisyonları için İspanya’da temaslarda bulunacak. 

Ajansspor