Sarı kırmızılıların Alman yıldızı Podolski,  Ziraat Türkiye Kupası grupları son maçında 5 gol attığı 24 Erzincanspor karşılaşmasının ardından konuştu. Transfer dedikodularına değinen Alman yıldız, Galatasaray'da mutlu olduğunu ve kalmak istediğini belirtti.

Galatasaray'da hücum bölgesinde yaşanan sıkıntılarla birlikte Lukas Podolski'nin gitmek istediği haberleri yayılınca son olarakta Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu'nun ''Podolski mutsuz gitmek istiyor'' açıklamalarının ardından gitmesine kesin gözüyle bakılan Lukas Podolski şaşırttan bir açıklama yaptı. Galatasaray'da mutlu olduğunu, burada kalmak istediğini belirten Alman yıldız, ailemin gittiği haberleri kesinlikle yalan bunlar dedikodu ve kötü şeyler diyerek hem hakkında çıkan iddiaları hem de bir nevi Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu'nu da yalanlamış oldu. 24 Erzincanspor maçının ardından yaptığı açıklamayla Galatasaray taraftarının yüreğine su serpen Lukas Podolski'nin açıklamalarının Levent Nazifoğlu tarafından nasıl cevaplanacağı ise merak konusu. Öte yandan ise Galatasaray yönetiminin Alman yıldızı elinden çıkarmak istemesi ve taraftar tepkisinden korktuğu için böyle bir yönteme başvurmuş olabileceğide akıllara gelen düşünceler arasında. 

Kalmak isteyen Podolski'ye transfer teklifleri devam ederken Alman yıldızın ve Galatasaray yönetiminin bu konuyu nasıl çözüme kavuşturacakları merakla bekleniyor.