2016-2017 Süper Lig Turgay Şeren Sezonu hazırlıkları kapsamında İsviçre’de bulunan sarı kırmızılı ekip, İsviçre takımlarından Young Boys ile karşılaşacak. Peki Galatasaray – Young Boys maçı ne zaman oynanacak? Karşılaşma saat kaçta başlayacak? İşte konu ile ilgili detaylar.

Kötü bir yılı geride bırakmış olmasına rağmen sezonu Türkiye Kupası ile kapatan Galatasaray hazırlık kampına İsviçre’de devam ediyor. Yeni dönem hazırlıkları çerçevesinde sıkı bir antrenman evresi geçiren Sarı kırmızılı takım hazırlık maçları ile sezona tam hazır bir şekilde girmeyi hedefliyor.

Geçtiğimiz günlerde yine İsviçre’nin köklü takımlarından Zürich ile bir hazırlık maçı oynayan sarı-kırmızılı ekip sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Galatasaray 19 Temmuz Salı günü ise bir diğer İsviçre takımı Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray ile Young Boys arasında oynanacak olan karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor 78. kanaldan naklen yayınlanacak.

İki takım arasında oynanan son karşılaşmayı Galatasaray kazanmıştı. 2007 yılında iki takım arasında oynanan karşılaşmayı sarı kırmızılı kulüp rakibini 3-1’lik skorla geçmeyi başarmıştı.