Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Mariano, ülkesi Brezilya'da yayın yapan Esperto İnterativo kanalına açıklamalarda bulundu.Açıklamasında Brezilya'ya dönmeyi istediğini dile getirirken ''Galatasaray ile sözleşmemim sonuna geldim. İki ay kaldı ama tabi corona virüsü nedeniyle nasıl olacağını bilmiyorum'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a 2017 yazında 4.5 milyon euro'ya İspanya'nın Sevilla takımından transfer olan Brezilya'lı oyuncu, devre arası Flamengo'dan teklif aldığını açıkladı. Mariano sözlerinde ''Rafinha transferi öncesinde Flamengo benimle ilgilendi. Flamengo'dan birisi beni aradı ancak ilk seçeneklerinin Rafinha olduğunu söylediler. Türkiye'de mutluyum ancak Flamengo da Flamengo'dur. Her iki taraf için de iyi olanın gerçekleşmesini istedim, oturduk ve konuştuk. Flamengo ile görüşmelerim oldu'' diye konuştu.

Eski kulübü Fluminense'ye de açık kapı bırakan Mariano ''Elbetteki yetiştiğim kulüp Guarana'ya sempati duyuyorum. Fluminense ile de 2009 yılında küme düşmekten kurtulup yeni bir hikaye yazmıştık. 2010'da Brezilya'da şampiyonluğa ulaştık. Bu kulüplere sevgim var ama önceliğim bulunmuyor'' dedi.