Mariano, "Yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Taraftarın önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Onlarla birlikte Avrupa Kupaları'nda yolumuza devam etmek istiyoruz. Galatasaray'ın yeri her zaman Avrupa'dır." dedi.


Brezilyalı sağ bek, "Yarınki maçın önemini biliyoruz. Çok önemli bir takıma karşı, zor bir rakibe karşı oynayacağız. Galatasaray gibi bir takımın her zaman Avrupa'da olması lazım. Bunun farkındayız. Tek amacımız, Galatasaray'ın tarihinde hep olduğu gibi Avrupa'da devam etmek. Dengeli bir gruptaydık ama diğer gruplara baktığımızda 'Favori budur' diyebileceğiniz bir takım var. Bizim grubumuzda ise herkes favoriydi. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaptık ama olmadı. Yapmamız gereken, taraftarımızın önünde çıkıp, Avrupa'da yola devam etmek." ifadelerini kullandı.

Mariano, son olarak "Porto çok iyi bir takım, uzun süredir birlikte oynayan bir kadrosu var ancak orada oynadığımız oyunu da kimse unutmasın. O maçta baskılı olan ve pozisyonları bulan bizdik." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Sporx