Jason Denayer stoperde oynayamadığı için bir kez daha isyanını dile getirdi.

İspanya maçı öncesinde basın mensuplarına konuşan G.Saray'ın genç yıldızı, sağ bek oynaması ile ilgili soruya, "Benim en iyi oynadığım pozisyon merkez" cevabını verdi.

G.Saray'ın tesislerini gezdikten sonra Fransa'ya giderek Marsilya kulübünü de gördüğünü belirten Denayer, "Aslında benim tercihim Marsilya'da Batsuayi ile beraber oynamaktı. Fakat sürekli Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir takım olan G.Saray'ın profesyonelliği beni derinden etkiledi." yorumunu yaptı.

SEZON SONU GÖRÜŞME VAR

Geçen sezonu Celtic'te geçiren ve ardından da bu sezon hem kulübünün hem de oyuncunun isteği ile G.Saray forması giyen Manchester City'li kiralık oyuncu, Süper Lig'de 5 maçta forma giyip 2 asist yaparken Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 maçta forma giyip 253 dakika sahada kaldı.

Kiralama bedeli olarak İngiliz kulübüne yıllık 317 bin pound ödenirken Denayer ise 596 bin euro garanti para ve maç başına da 11 bin pound aldığı G.Saray ile yola bir yıl daha devam etmek isterken devre arasında iki kulübün görüşerek oyuncunun geleceği ile ilgili kararı vermesi bekleniyor.