Galatasaray'ın yeni transferi Tolga Ciğerci, kendisini üç yıl Cim-Bomlu yapan sözleşmeye imza attı.
Tolga'nın bonservis bedeli olarak Hertha Berlin'e 3 milyon euro ödeneceğini açıklayan sarı kırmızılılar, futbolcuya da her yıl için iki milyon euro garanti para ödeyecek. Gurbetçi oyuncu her puan için 5 bin euro prim alacak. Ancak ilk 11'de olduğu karşılaşmalarda yüzde 100, sonradan girdiklerinde yüzde 50, 18'de olup oynamadığı karşılaşmalarda ise primin yüzde 25'ini alacak.

Küçüklüğümden bu yana hayal ettiği kulübe geldiğini söyleyen Tolga, "Umarım burada başarılı yıllar geçiririm. Hedefim iyi performans göstererek takıma yardım etmek... Melo'nun stili farklı, benimki farklı... Kendi stilimi burada göstermek istiyorum. Umarım başarırım" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe ile oynadıkları bir karşılaşmada gol atan Tolga'ya neler hissettiği soruldu. O da şu yanıtı verdi:

"Hissettiğim fazla bir şey yoktu. Küçüklüğümden beri Galatasaray'lıyım ama o maçta özel bir şey hissetmedim. Yine Fenerbahçe maçında oynarsam umarım gol atarım."

Cim-Bom'da AAlman menşei taşıyan oyuncuların fazlalığı ve onlara danışıp danışmadığı sorusuna Tolga, "Hepsi iyi oyuncular. Yoksa Galatasaray'da olmazlardı. Kontağım hiçbirisiyle yok. Ama kimin ne olduğunu biliyorum. Hepsi ile tanışacağım. İyi arkadaş olacağız. İyi ağabeylerim var burada. İnşallah birlikte iyi şeyler başaracağız."

'Güven veren bir hoca'

Tolga Ciğerci, GS TV'de de duygularını açıkladı. Sarı-kırmızılıların yeni futbolcusu, "Galatasaray'da olmak benim için gurur verici" dedi. Tolga, Riekerink hakkında ise şunları söyledi:

"Hoca güven verdiğinde futbolcu daha iyi oynar. Riekerink de böyle bir hoca."

Kaynak: Milliyet