Galatasaray, kadroya takviye yapmak  için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılı ekşp, Sassuolo'da oynayan mert Müldür'ü kiralık olarak transfer etmek için italyan ekibiyle temaslaa resmen başlandı. Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde bulunan 22 yaşındaki Milli oyuncu için, teknik heyetin talebi doğrultusunda harekete geçildi.

Mert Müldür'e Türkiye'den başka kulüplerin de  devrede olduğu fakat futbolcunun ilk tercihinin Galatasaray olduğu ifade ediliyor. Satın alma opsiyonlu 1.5 senelik kiralık olarak görüşmelere başlanan Mert'in yeni senede Galatasaray'a  transferinin olumlu sonuçlanması beklenmekte.

Yaklaşık 2 yıldır Galatasaray'ın kadrosuna katmak için çaba gösterdiği genç oyuncu mevkisi sağ bek olsa da savunmaın her mevkisinde oynayabiliyor. Sacha Boey'in sakatlığından sonra  savunmanın sağında Yedlin forma giyerken, ABD'li futbolcu beklenilen performansı sergileyemedi.

Fatih Terim bunun üzerine sağda Oğulcan Çağlayan'ı oynatmaya başladı. Mert Müldür  için girişimlere başlayan Galatasaray, Sassuolo'dan olumlu cevap gelmesi durumunda Yedlin'i kiralık ya da bonservisiyle takımdan gönderecek. Yedlin'in de bu sebeple kendisine takım aramaya başladığı ifade ediliyor.

KAYNAK:  FOTOMAÇ