Galatasatay'ın forvet pozisyonu için devre arasında Mbaye Diagne ile birlikte kadrosuna kattığı Kostas Mitroglou, Real Madrid ile anılmaya başlandı. Marsilya'dan kiralanan Yunan golcünün Zinedine Zidane ile yeniden yapılan Real Madrid'e transfer olabileceği öne sürüldü.
 
Fransız dergisi So Foot, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Zinedine Zidane'ın yeni sezon için düşündüğü Real Madrid kadrosuna Kostas Mitroglou'nu da yazdı. İngiliz The Sun Gazetesi Neymar, Mbappe, Pogba, Hazard ve Kante'nin Real Madrid transfer listesinde olduğunu açıklarken, So Foot Dergisi ise bu futbolculardan yeni sezon için rüya 11 oluşturdu. Ortaya çıkan kadroda forvet pozisyonunda Kostas Mitroglou'nun yer alması dikkat çekti.

Galatasaray'ın Marsilya'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Kostas Mitroglou, Akhisarspor maçında attığı uzatma golüyle takımına 3 puan kazandırmış ve kısa sürede taraftarın sevgisini elde etmişti.

Öte yandan Sofiane Feghouli, Fransız basınına açıklamalarda bulundu. Mitroglou'nun takıma uyum sağladığını belirten Feghouli, golcü futbolcunun zamanla daha fazla katkı sağlayacağını söyledi. 

"SAHA İÇERİSİNDE TİLKİ GİBİ"

"Topla fazla buluşmasa da bu durum onun için sorun değil. Saha içerisinde sabırlı kalarak gelen fırsatları değerlendirmeyi biliyor. Tıpkı bir tilki gibi. Zamanla bizim oyunumuzu da ezberleyecektir. Attığı golle 3 puanın gelmesi, taraftarların gözüne girmesine yardımcı oldu. Galatasaray'da ölümüne savaşmak ve karakterli olmak gerekiyor. Böyle olursanız taraftarlar sizi kabullenir ve saygı duyar. Mitroglou zamanla takıma daha fazla katkı sağlayacaktır."



Kaynak:Futbol Arena