Çin ekibi Tianjin Quanjian'da alacakları düzenli ödenmeyen Fransız golcü, kulübünü FIFA'ya şikayet etti..

2020'ye kadar sözleşmesi bulunsa da Modeste'nin menajeri, oyuncusunun Drogba gibi serbest kalıp Galatasaray'a gelebileceğini iletti..

Bu mesaj sonrası Fatih Terim'in forvet listesinde 1 numarada olan Modeste ile pazarlıklar başladı..

İMZA PARASINI PEŞİN İSTEDİ

Sarı-kırmızılı yönetim, 4.5 milyon euro imza parası talep eden Modeste'ye bu parayı 3 sezonda eşit taksitlerle ödemeyi önerdi.
.
30 yaşındaki Fransız yıldıza 3 yıllık sözleşme ve her sezon geçerli 3.5 milyon euro garanti ücret ve 1.5 milyon euro imza parası teklif edildi..

Görüşmeler devam ederken Modeste'nin Twitter hesabında, Galatasaray ile ilgili bir paylaşımı beğenmesi taraftarları heyecanlandırdı. Sarı-kırmızılılar, bu beğeniyi bir sinyal olarak yorumladı..

KAYNAK ARANIYOR

Bir yandan Modeste ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray bir yandan da bu transfer için kaynak arayışlarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların, sponsorlarla temas halinde olduğu belirtiliyor.
.
KÖLN BENİM AŞKIM

Geçen sezon Tianjin Quanjian'a transfer olan ancak Çin ekibinin maaşını geciktirdiği gerekçesiyle sözleşmesini fesheden Anthony Modeste, Galatasaray dışında Alman kulüplerinin de ilgisi altında. Borussia Dortmund'un da istediği iddia edilen oyuncu konuyla ilgili Alman basınına açıklamalarda bulundu ve "Borussia Dortmund büyük takım ama benim esas aşkım Köln" dedi ve eski kulübüne yeşil ışık yaktı. Ancak Modeste'yi sattıktan sonra küme düşen Köln'ün Fransız golcünün maaşını karşılaması zor görülüyor.
.
Galatasaraylı taraftarlar da Modeste'nin Florya'ya gelmesi için harekete geçti. Fransız oyuncuya, sosyal medyadan çağrılar yapılarken Modeste'nin "Come to Galatasaray" paylaşımını beğenmesi keyifleri yerine getirdi.




Kaynak:Fotomaç