Galatasaray’da sular durulmuyor... Yönetimin izlediği yol haritası, Florya’da çıkan yangını daha da körüklüyor! Yeni sezon hazırlıklarına oldukça sancılı başlayan Sarı-Kırmızılılar’da başkan Dursun Özbek yönetiminin futbolculara kestiği astronomik para cezaları, takım içinde büyük huzursuzluğa neden oldu. 750 bin Euro’luk cezanın şokunu yaşayan Wesley Sneijder, ayrılık kararı alırken, yerliler de kazan kaldırıp “Artık ödemeleri gününde yapın, senet istemiyoruz” restini çekmişti.

HEMEN TELEFONA SARILDI

Yönetimin tavrı, Galatasaray’ın ‘sakinliği’ ve ‘uyumlu’ tavırlarıyla bilinen kalecisi Fernando Muslera’yı bile çılgına çevirdi. Copa America sonrası tatilini sürdüren ve henüz İstanbul’daki çalışmalara katılmayan Uruguaylı eldiven, aldığı cezayı öğrenince adeta sinir krizi geçirdi. Hemen telefona sarılan ve Sarı-Kırmızılı idarecileri arayan Muslera, kesilen cezanın nedenini öğrenince olan bitene anlam veremedi, belki de ilk kez bu kadar sert bir tavır sergiledi.

" TAKIMIMIN İYİLİĞİ İÇİN KART GÖRDÜM "


Geçen sezon Akhisar’la oynanan ve 1-1 biten Türkiye Kupası yarı final maçının uzatma dakikalarında topu oyuna geç soktuğu için sarı kart gören Muslera, bu yüzden ceza aldığını öğrenince deliye döndü... O dakikalarda takımın çok kötü oynadığını ve vakit geçirmese maçın uzatmalara gidebileceğini söyleyen Muslera’nın, yöneticilere “Ben o kartı takımımın iyiliği için gördüm. Bu kadar saçma bir anlayış olmaz. Eğer gitmemi istiyorlarsa açık açık söylesinler” dediği ve ipleri koparma noktasına geldiği öğrenildi.