Galatasaray'da Muslera paniği yaşanıyor. Salı günü yapılan idmana adalesindeki zorlanma nedeniyle çıkamayan Uruguaylı kaleci son dönemde yorgunluk hastalığı ile boğuşuyor.

Bir süredir enerji kaybı, sindirim bozuklukları, uyku bozukluğu, boğaz ağrısı, geçici eklem ağrıları yaşayan Muslera'da son ortaya çıkan ise kaslarda katılaşma oldu. Salı günü yaşadığı adaledeki zorlanmanın da yine kaslardaki katılaşmaya bağlı olduğu ise gelen bilgiler arasında.

Muslera'nın en büyük rakibi Evliya Çelebi;

Muslera son dönemde adeta "Evliya Çelebi" gibi yaşıyor. 2012-13 sezonunun bittiği günden bu yana tatil yapamayan Muslera; Galatasaray'la Süper Lig, Türkiye Kupası, Avrupa, Uruguay Milli Takımı ile Copa America, Konfederasyon Kupası ve Dünya Kupası maçları oynadı.

Galatasaray formasıyla 135 resmi maça çıkıp 12 bin 215 dakika sahada kalan Muslera, bu süreçte sadece kısa süreli tatiller yapabildi. 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında lig ve Avrupa'da sadece 4'er maç kaçıran Muslera geçen sezon ise sadece 1 maçta oynamadı. Bu sezon ise geride kalan 11 maçtan sadece Dersimspor karşısında forma giymedi.

2013 yazında Konfederasyon, 2014 yazında Dünya Kupası, geçen yaz ise Copa America maçları oynadı. Uruguay Milli Takımı'nın son 3 yılda oynadığı 52 maçın 49'unda kadroya davet edildi. Sadece 4 maçta yedek oturdu. 2 maçta sakatlığı, 1 maçta ise hocasının tercihi ile kadroda yer almadı. 4 bin 80 dakika sahada kaldı. Japonya'dan, Panama'ya kadar dünyanın neredeyse her köşesine seyahat etti.