Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışan  Galatasaray'ın gündemine kaleci transferi de girdi.  Manchester United gibi devlerin listesinde olan  Muslera, iyi bir teklif gelmesi durumunda satılacak. Yerine 1 numaralı aday ise Trabzonsporlu Onur Kıvrak.

ONUR KIVRAK GÜNDEMDE

Sezonu en iyi biçimde noktalayıp  Avrupa kupaları vizesini almayı hedefleyen  Galatasaray yönetimi, diğer taraftan gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışıyor. Dünyanın dört bir yanında transfer çalışmaları yapan sarı kırmızılı yönetimin gündemine  Trabzonspor kalecisi  Onur Kıvrak da girdi.

İYİ BİR TEKLİF GELİRSE SATILACAK

Gerek  Galatasaray gerekse  Uruguay Milli Takımı'nda gösterdiği başarılı performansla uluslararası alanda önemli bir ismi bulunan  Fernando Muslera, yaz aylarında iyi bir teklif gelmesi durumunda satılacak.

1 NUMARALI ADAY ONUR KIVRAK

20 milyon Euro fiyat biçilen  Muslera'nın gitmesi durumunda kaleye 1 numaralı aday ise Onur Kıvrak. Aynı zamanda A Milli Takım kadrosunda da yer alan Onur,  Trabzonspor'dan yılda 2 milyon 250 bin Euro alıyor.

MUSLERA, MANCHESTER'IN TRANSFER LİSTESİNDE

Galatasaray ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan  Fernando Muslera ise yılda 3 milyon 750 bin Euro garanti ücret ve maç başı 20 bin Euro kazanıyor. Uruguaylı kaleci uzun süredir  Manchester United'ın transfer listesinde yer alıyor.