Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Uruguaylı yıldız kalecisi Fernando Muslera, Arjantin Ligi ekibi Boca Juniors ile adının anılması üzerine canlı yayında açıklamada bulundu.

Sporx'te yer alan habere göre; Hafta içerisinde isminin Boca Juniors ile geçtiği hatırlatılan başarılı file bekçisi Muslera şu ifadeleri kullandı;  "Bu haber nereden çıktı, kaynağı nedir bilemiyorum. Galatasaray ile sözleşmem devam ediyor. Geçerli olan sözleşmem bittiği zaman da mümkün olduğu sürece Galatasaray'da kalmak istiyorum."

Muslera transfer haberleri hakkında yaptığı açıklamayı şu ifadelerle sürdürdü; "Boca Juniors ile hiçbir temasım olmadı. Kimseyle görüşmedim. Bana gelen bir teklif de olmadı. Sadece adımın geçtiğini biliyorum. Bazı dedikodular çıktı sadece. Adımın Boca Juniors gibi Güney Amerika'nın en büyük kulüplerinden biriyle anılması güzel. Bir insan, adının büyük bir kulüple anıldığını görünce sadece mutlu olur. Benimki de öyle sadece."

2011 yazında 6.75 milyon euro bonservis karşılığı Lazio'dan Sarı Kırmızılı takıma transfer olan Uruguaylı eldiven, geride kalan süre boyunca 5 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 5 Türkiye Süper Kupası kazandı.

Kaynak: Super Haber