Galatasaray formasını ilk giydiği günden bu yana yaptığı başarılı kurtarışlarla birçok kez takımını ipten alan Fernando Muslera, bu sezonki takımın kötü performansından nasibini aldı. Süper Lig’de oynanan 30 maçın tamamında görev alan Uruguaylı filebekçisi, bu sezon kalesinde 36 gol gördü. Forma giydiği 30 maçın sadece 8’inde kalesini gole kapatan 30 yaşındaki kaleci, bu açıdan tam bir hayal kırıklığı yaratıyor.

Tolga Ciğerci’ye tepkiler artıyor

Yıllık 2 milyon Euro ücret alan (7 milyon 800 bin TL) Tolga Ciğerci, gösterdiğiperformansla gözden düştü. Son oynanan ve 3-1 kaybedilen Kasımpaşa maçında gereksiz gördüğü iki kartla oyun dışı kalan gurbetçi oyuncu, teknikdirektör Tudor’dan geçer not alamadı. Önümüzdeki hafta Gaziantepspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek olan 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon 22 maçta gol veya asist üretemedi. Taraftarların da, genç orta saha oyuncusuna performasından dolayı tepkili olduğu öğrenildi.

Carole’ün yerine Martin Linnes

Son haftalarda gösterdiği performansla başarısız bir görüntü çizen Lionel Carole, formasını Norveçli oyuncu Martin Linnes’e kaptırmak üzere. Kasımpaşa maçında art arda yaptığı hatalarla takımının mağlubiyetinde rol oynayan Fransız oyuncu, 71. dakikada yerini Martin Linnes’e bırakmıştı. Sarı-Kırmızılılar’ın teknik direktörü İgor Tudor’un, önümüzdeki hafta oynanacak Gaziantepspor mücadelesinde sol bekte Norveçli oyuncuya görev vermesi yüksek ihtimal.

Josue artık forma bekliyor

Galatasaray’ın önemli orta saha oyuncularından Josue, Gaziantepsor karşılaşmasında Hırvat çalıştırıcı Tudor’dan görevbekliyor. Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kartla Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek olan Tolga Ciğerci’nin yerine 39 yaşındaki teknik adamın, Portekizli oyuncuya şans vermesi bekleniyor. Josue de şimdiden Gaziantep maçını dört gözle bekliyor.

Rodrigues bekleneni veremedi

Takımın başına İgor Tudor geçtikten sonra patlama yapacağı düşünülen Garry Rodrigues adeta hayal kırıklığı yarattı. Devre arasında Yunanistan’ın Paok takımından transfer edilen Rodrigues’e Hırvat çalıştırıcı, 9 karşılaşmada sadece 498 dakika süre verdi. Tudor döneminde forma giydiği 9 maçta sadece 4-0’lık Adanaspor karşılaşmasında bir gol kaydeden 26 yaşındaki futbolcu, bir türlü takıma uyum sağlayamamış durumda.