Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Nesine.com ile yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde gündeme dair flaş açıklamalarda bulundu.

Başkan Cengiz, sık sık sakatlanan ve istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen yıldız oyuncu Radamel Falcao'nun takımadaki geleceği hakkında kafa karıştıran ifadeler kullandı.

"OCAK AYINDA NE OLUR BİLMİYORUM"

Eleştiri oklarının hedefi haline gelen Kolombiyalı deneyimli golcüye güvendiğini belirten Cengiz, "Falcao onurlu bir futbolcu. Kendine çok dikkatli bakıyor. Ben onun Galatasaray'a her anlamda katkı sağlayacağını düşünüyorum. Gereğini yapacaktır. Ocak ayında kalacak mı, gidecek mi? Bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

"FATİH HOCAMIZIN YANINDAYIZ"

Mustafa Cengiz, Karagümrük maçında kırmızı kart gören teknik adam Fatih Terim'le ilgili maç sonu resmi siteden herhangi bir  açıklamala yapılmamasını eleştirenlere de yanıt verdi. Başkan Cengiz, "Fatih hocayla aramızda hiçbir sorun yok. Kendisi, Türkiye'nin yetiştirdiği en değerli teknik direktör. Kimse alınmasın. Ben Terim'e karşı değilim ki! Niye tekrar tekrar söyleyeyim. Hoca ile oturuyorsun, odadan çıkıyor kriz var diyorlar. Koridorda hangi hayalet var, bilmiyorum. Biz kesinlikle hocamızın yanındayız. Bizim tavrımız belli, bunu neden tekrar ilan edelim. " şeklinde konuştu.

"G.SARAY'DA TRANSFER OLACAKTIR"

Mustafa Cengiz, transferle ilgili soruya da flaş bir yanıt verdi. Transfer yapmalarının şu anki mali şartlarda zor olduğunu itiraf eden Cengiz şu ifadeleri kullandı:

"Uçaklar kalktı, kremalar konuldu, çilekler... Böyle şeyler söylemiyorum. Taraftarlar haklı. Kulübün borcu çok. Biz milyar TL'yi aşan kulübüz. Çok ciddi zararlar çıkacak. En iyi durumda biziz. Bizim ayağımızı yorganımıza göre götürmemiz gerekir. Futbolcu satmadan oyuncu alabilmemiz mümkün değil. Bir transfer komitesi kurduk, hepimiz çalışıyoruz. Galatasaray'da transfer olacaktır. Biz taraftarımızın ne istediğini biliyoruz. Taraftarımızı mutlu etmek ve kulübün geleceğini sağlam temellere atmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor."dedi.

Kaynak: Fotomaç