Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon büyük umutlar ile takımın başına getirdiği ancak gerekli uyuşma sağlanamadığından takımdan istifa etme kararı alan Mustafa Denizli aylar sonra içini döktü.

Sarı-kırmızılılar için kariyerini tehlikeye atmaya hazır olduğunu ifade ederek başa geldiğini söyleyen Mustafa Denizli, ayrılık kararını neden aldığını açıkladı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre Türk futbol tarihinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şampiyon yapan tek Türk teknik adam olan Mustafa Denizli, sarı-kırmızılı camiadan ayrıldıktan sonra günlerce evden dışarı çıkmak istemediğini ifade etti.

Tam 9 ay sonra sessizliğini bozma kararı alan Denizli, Galatasaray'dan istifa ettikten sonra bir hayli sıkıntılı günler geçirdiğini söyledi ancak o vakitlerin geride kaldığını anlatan 67 yaşındaki teknik direktör yeni görevlere ve maceralara hazır olduğunu açıkladı.

Emekli olmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyleyen Denizli, Galatasaray'ın Hollandalı 10 numarası Wesley Sneijder ile o dönem aralarında problem olduğu iddialarına da açıklık getirdi.

Öne sürülen Sneijder-Mustafa Denizli gerilimini kendi ağzıyla doğrulayan tecrübeli çalıştırıcı tam açıklama yapmaktan kaçınsa da söylentilerin gerçeğini yansıttığını açıkladı.

Galatasaray'da görev aldığı süre içinde 5 hafta daha kalsa, yüksek bir meblağ alacağını söyleyen Denizli, neden ayrıldığını da itiraf etti.

Mustafa Denizli'nin Mustafa Denizli olmasını sağlayan kulübün Galatasaray olduğunu yineleyen Mustafa Denizli, kendisini başarılı bulmadığı için takımdan istifa ettiğini açıkladı.

kaynak: medyahaber