Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli'nin sarı-kırmızılı takımla anlaşmasının ardından deneyimli çalıştırıcının eleştirileri akıllara geldi. İşte Denizli'nin Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamalar...

"BÖYLE DEVAM EDERSE PROBLEM VAR"

Galatasaray bu sene Avrupa'da her maçta gol yedi. Ligde de her maç gol yiyecek gibi gözüküyor. Galatasaray bu görüntüyü veriyorsa, sadece defans-orta saha değil, takımın bütünü sorumludur. Bu puan farkı, şu anda önemli bir puan farkı değil bu haftalarda. Böyle devam ederse, problem var.

"UMUT VE BURAK'IN BİRLİKTE OYNADIĞI..."

Galatasaray'ın kalesine gelen 6-7 pozisyonun 4'ü gol oldu.Ya Rize daha tehlikeli gelseydi? Galatasaray'ın paslaşmalarının yarısı yana ve geriye pas. Bu istatistikler yanıltmamalı. Benfica maçında Bilal'i düşünüyor Hamza Hoca, Rize'de düşünmüyor. Umut ve Burak'ın birlikte oynadığı ve G.Saray'ın rahat kazandığı bir maç hatırlamıyorum.

"RODRIGUEZ'İN EN İYİ HALİ, EN KÖTÜ SELÇUK'TAN İYİ DEĞİL"

Galatasaray Avrupa Ligi'nde devam ederse, kendisi için daha hayırlı bir yol olur. Gerçekçi olmak lazım. Çok formda olan bir Selçuk çıktı, Selçuk'un en kötü zamanındaki hali gibi olan Rodriguez girdi. Rodriguez'in en iyi hali, en kötü Selçuk'tan iyi değil.

Sneijder, Galatasaray'ın uzak ara en iyi ismi. Kalitesi zaten belli. Rize'nin 2. golünde Chedjou ofsaytı bozan isim. Onu geçtim, o topu rahat çıkartması lazım. Burak kararsız. Kontrol mü edeyim? Şut mu atayım diye düşünüyor. Pozisyon da kaçıp gidiyor.