Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Sivasspor karşısında ortaya konulan performanstan memnun olduğunu belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında Medicana Sivasspor'u kendi evinde 3-1 mağlup eden Galatasaray, bir galibiyet serisiyle zirveyi yakalamak istiyor.

Mücadelenin ardından Lig TV mikrofonlarına konuşan Denizli, "Maçtan önce durumumuzu değerlendirmemiz lazım. Bugün 3 oyuncu uzun süreli sakatlıktan döndü. Onun dışında yeni süre alan Sinan var. Yüzde 40'ı sorunlu bir dönemden çıkan bir takım. Bizim amacımız takımın temposunu yükseltmek. Rakip kolay bir rakip değildi. Daha çok gol de atabilirdik. Oyunun geneli keyifli geçti. Tüm oyuncular iyi efor sarf etti. Bunun da üzerine koyacaklar performans açısından. Sonuç ve oyun olarak artılarımız fazla. Bu anlamda mutluyum." sözlerini kullandı.

TAKIMLA TARAFTAR BİR BÜTÜNDÜR

Tribünlerdeki doluluğu artırmak zorunda olduklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Bu takımın taraftarı da futbolcusu da çok daha iyilerine layık. Kolay bir dönem değil. Yarışın içinde kalmak istiyoruz. Hiçbir maç kolay geçmiyor. Sayı olarak tatmin etmedi belki ama daha fazla insanı bu stada çekmeliyiz. Son 2 maçta yediğimiz kafa golleri ufak bir problem. Bunları aşıyoruz. Kolay değil tabii." dedi.

Burak Yılmaz'ın maç içerisinde ıslıklanması üzerinden de taraftarlara mesaj gönderen Denizli, "Galatasaray iyi yolda. Kimse merak etmesin. Bu baskıda topun başına geçip penaltı atmak da kolay değil. Bu takım tribün, takım ve taraftarıyla bir bütündür. Biz önleyemeyiz ama kendi içinde çözülecektir." şeklinde konuştu.

Mustafa Denizli sözlerini "Donk'un performansından memnunum. Orta alandaki mücadele gücümüzü yükseltti. Başkan da yöneticiler de harıl harıl çalışıyor. Alternatifi olmayan isimler var. Bunları çözüp rekabeti arttırmak istiyoruz." diyerek bitirdi. 



Kaynak: Goal