Radyospor'a açıklamalarda bulunan Levent Nazifoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Lucescu ile anlaşma sıfır. Onlar kendilerini tatmin ediyor. Yönetim tam bir dedikoducu, bu ortamda onlar kendilerini tatmin ediyor. Çok pişkinler ve hala orada durabiliyorlar. Enteresan. Dursun Özbek direnirse kendine ve herkese zarar verir. Lucescu, 70 yaşından sonra ancak milli takım hocalığı yapar. Biz hala 15-20 sene önceki Lucescu'yu düşünerek davranıyoruz. Artık belli bir yaştan sonra yapabilecek durumda olmuyor"

"Başkan büyük bir ihtimalle "Lucescu'yu getirin" falan demiştir. Başkan da Can Topsakal'ı oraya oyalamak için göndermiştir. Ama ben Lucescu'nun getirileceğini düşünmüyorum. Şimdi Dursun Özbek istemiyor. Mehmet Özbek orada kendini eğlendiriyor. Bu yönetim kendini güçlü gördüğü zaman havaya girer. Bütün Türkiye'deki herkes için geçerli olmak üzere yüzde 50 Terim gelsin, yüzde 50 gelmesin diyor. Burada rahat bir ortam yaratmak lazım. Hem taraftar bazında hem de genel kurul bazında bunu söylüyorum. Güzel bir ortam yapmak lazım. Ama bunu şu an yapmak zor."

"Can Topsakal'ın oraya gitmesi olur mu hiç? Hedef Fatih Terim ise Lucescu'nun oraya niye gidiyorsunuz? Bunu yapmalarının nedeni Fatih Terim'in önünü kesmek. Şunu yaparsak böyle olur. Kurnazlık yapıyorlar. Şark kurnazlığı. Kulübün ve takımın geldiği nokta ortada. Hep ayak oyunları, arkadan dolanma. Böyle olur mu? Bu insanlarla çalışılabilir mi? Selçuk'a bu tepkinin saldırının olması suç. Sonra da oyunlar oynanıyor. Bunu Selçuk da biliyor."

"Panikler. Dursun Özbek korkunç şekilde para harcıyor.Mehmet Özbek ve oğlu akşama kadar maç izliyorlar ve oyuncuları böyle seçiyorlar. Ben bildiğim şahit olayları burada açıklıyorum. Karşı çıkıyoruz. Dursun Özbek, onların beğendiği oyunculara onay veriyor ve "Tüm sorumluluk bende" diyor. Oyuncuların yarı parasını Mehmet Özbek verdiği için ben de hayır diyemedim" diyor Dursun Özbek"
.