Galatasaray Kulübü Eski Yöneticilerinden Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılıların gündemine dair açıklamalar yaptı.

Anladığım kadarıyla doğru bu iddialar. Dursun Özbek de yalanlamadı. Eğer doğruysa da çok vahim. İçimde bir umut var, umarım da yanlış bilgilerdir.

7 milyon Euro’ya Çin'den teklif vardı ve biz de vermiyorduk. Podolski'ye bir maçtan sonra sevgi olmuştu ve hatta soyunma odasından terlikle gelmişti.

Ben başkan olsam satardım. O dönem taraftar, takımı yönettiği için olmadı. Çin'de de lig başladı ve biz satamadık. Sonra da Japonya'dan teklif geldi. Pazarlıkla 8-9'a satabileceğimiz oyuncuyu 2 milyon civarına sattık. O zaman da 7 ay bir ödeme yapılmamıştı. Ben de çocukların ödemesi için satılmasına onay vermiştim.

Cavanda gündeme geldiğinde de ben karşı çıkmıştım. Hocanın dediklerini yapan bir yönetim de değildik. Benim imza töreninde de 'Geçen sene kötü bir sezon geçirdi. Bu sene iyi olacak.' demiştim. Cavanda'ya da kesinlikle karşı çıktım.

Bonservis bedeli almadan alalım dedim. Trabzonspor çok zor durumda, alalım Başarısız olursa ben ödeyeceğim demişti. De Jong ve Sigthorsson için de aynı şeyleri demişti.

Mecidiyeköy'deki otel de tamamen onun kendi projesidir. Orayı bitirmiyor ki 5 milyon dolar vermek istemiyor. Ben genel kurula sesleniyorum; bunun hesabının sorulması lazım. Orada da elden kaçarsa; o zaman hallerine ağlasınlar. İbra edilmemesi lazım.

Eren Derdiyok'un sözleşmesi 2,5 yıl uzatılmıştı. O zamanın şartlarında 4 milyon euro tartışılırdı. Kontratı devam eden için santrfor için çok büyük para değil. Son haftalarda da görüyoruz.

Serdar Aziz'i de 4.5 milyon euroya aldık ama Furkan, Sercan ve Bilal'den düşüş yaptık. 2 milyon 250 bin euroya geldi. Muhasebeleştirmek için 4,5 milyon euro oldu. Çok enteresan bir menajer sirkülasyonu var. Biz o transferi yapacakken, bir adam ortaya çıktı. Bunlar tezgah mıdır, ben bilmem.

Belhanda'nın da 1 yılı vardı sözleşme bitmesine. Benim dönemimde de taliptik. O zaman 5 milyon Euro civarına alabiliyorduk. Süresi azalırken nasıl 8-10 milyona geldi ben onu tabii ki bilemem. Bunu transferi yapacaklara sormak lazım.

Ben bunları divanda söylediğim için 1 yıl ceza aldım. Bugün gazeteleri görüyorum. Siz bunları bugün mü öğrendiniz?

Şimdi adam düştü hepsi adama tekme atıyorlar. Bu sadece Galatasaray ve Dursun Bey için geçerli değil. Ali Koç gibi bir adamı Türk futboluna kazandırmak varken, haberleri görüyoruz.