Galatasaray'ın Monaco'ya kiralama başvurusu yaptığı Radamel Falcao'dan umutlandıran mesaj geldi. Kolombiyalı golcü, tatilini geçirdiği ABD'de sarıkırmızılı bir taraftarın sorusuna yanıt verdi. Ailesiyle birlikte Disneyland'da eğlenen Falcao ile fotoğraf çektiren bir Türk taraftar, "Galatasaray'a gelecek misin?" sorusunu yöneltirken, tecrübeli oyuncu, "Menajerim görüşüyor. Ancak inanın ben de şu an bir şey bilmiyorum. Neden olmasın? Keyifli olur" yanıtını verdi. Falcao, Galatasaray forması giymesi teklifini ise geri çevirdi. İspanyol AS ve Fransız L'Equipe gazeteleri de geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın Radambel Falcao için yaptığı teklifin Monaco'ya ulaştığını duyurmuştu.

Daha fazla süre istiyor
Geride bıraktığımız sezon kiralık olarak forma giydiği Chelsea'de sakatlıklar nedeniyle kendini gösteremeyen Falcao, geçtiğimiz ay, "ABD Ligi MLS'i takip ediyorum. Ama önceliğim Avrupa'da kalmak. Daha fazla forma giyebileceğim bir takıma gitmek istiyorum" demişti.

TÜRKİYE'YE GELMESİ İÇİN TÜM ŞARTLAR MÜSAİT
İki yıl öncesine kadar 60 milyon euro piyasa değeri bulunan 30 yaşındaki Falcao, Chelsea'de geçen sezon 12 maçta şans bulabilirken, sadece 1 gol attı. Sakatlıklar nedeniyle son dönemde gözden düşen Kolombiyalı forvet, formsuzluğu nedeniyle Copa America kadrosuna da alınmadı.. 

KAYNAK:FOTOMAÇ