Lokomotiv Moskova'nın Senegalli golcüsü Oumar Niasse, 1-1 sona eren Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulunurken Galatasaray'a "gelirim" mesajı gönderdi.

"GALATASARAY'A GELMEYE HAZIRIM"

Olası transferi hakkında konuşan Niasse, "Hamza Hoca gerçekten benim gelmemi istedi. Ben de gelmek istedim. Galatasaray'da oynamak çok iyi. Fenerbahçe ve Beşiktaş da öyle. Hamza Hoca'yla birlikte çalışmak çok iyi olacaktı ama resmi teklif yapmadılar. Üzüldüm ama bazen istediğiniz olmuyor. 3 yıl daha sözleşmem var ama transferde her şey mümkün. Ocak ayını bekleyeceğiz. Gelmeye hazırım." dedi.

"GOL ATTILAR AMA DEFANSIMIZLA İŞLERİNİ ZORLAŞTIRDIK"

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada Rus ekibi adına tek golü kaydeden 25 yaşındaki Senegalli golcü Oumar Niasse, "Zor bir oyundu. Beşiktaş çok iyi oynuyor. Oyun tekniği iyi ve sürekli tezahürat yapan, takımını destekleyen harika bir taraftarı var. Buraya 4 eksikle geldik. Fakat güzel ve iyi bir oyun oldu. Gol attılar ama defansımız ile oyunu onlar için zorlaştırdık. Bir puan aldık ve şimdi önümüzdeki maçı bekliyoruz." dedi.

FERNANDES: GÜZEL BİR SONUÇLA AYRILIYORUZ

Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes ise zor bir maç olduğunu belirterek, "Maç 1-1 berabere bitti ama bu bizim için çok iyi bir sonuç. İstanbul'dan güzel bir sonuçla ayrılıyoruz." diye konuştu.