Hücum hattını iki forvetle birden takviye etmeye karar veren Galatasaray’da, Oumar Niasse ismi iyiden iyiye ağırlık kazandı.

Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezon devre arasında Everton’a transfer olan, ancak İngiltere’de aradığını bulamayan Senegalli forvetle her konuda anlaşma sağladı. Kulübü Everton’ı da ikna etmeyi başaran Galatasaray Yönetimi, önümüzdeki hafta Ada’ya son bir çıkarma yaparak, anlaşmayı resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Everton satın alma opsiyonunu Galatasaray’a vermeyecek. Bunun sebebi, İngiliz kulübünün bu transfer için tam 18 milyon Euro bonservis bedeli ödemiş olması. Oyuncunun 1 yıllık kiralanması için ise Everton’a bir miktar para ödenecek.

Hamza hoca çok istemişti

Geçen sezon Niasse’ı, Galatasaray’ın o dönemki teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu çok istemiş, ancak aldıramamıştı. Eğer resmi imzalar atılırsa, bu transfer gecikmeli de olsa gerçekleşmiş olacak. Niasse, bir önceki kulübü Lokomotiv Moskova’ya, Akhisar’dan 5.5 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

Kaynak:Fanatik