Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’yı mağlup eden, ligde zirveye tutunan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu kez Fenerbahçe karşısındaki şanssızlığı ortadan kaldırmak istiyor.

Milliyet'e konuşan sarı-kırmızılıların teknik patronu, Galatasaray’ın 16 senedir Kadıköy’de kazanamamasıyla ilgili olarak, “Allah’ın izniyle onu da kıracağız. Ben takımıma, futbolcularıma güveniyorum. Bu çıkışı derbiyle de sürdürmek istiyoruz. Elbette ki rakibimiz Fenerbahçe... Ancak biz, her zamanki gibi hazırlanacağız” diye konuştu.

“Benfica maçı pazar günkü derbiye nasıl etki eder?” sorusuna Hamzaoğlu, “Fenerbahçe maçı kendine has bir maç olacak. Çok farklı bir karşılaşma bizi bekliyor. Bu galibiyet elbette bizim takımı olumlu etkileyecek diye düşünüyorum. Ama Fenerbahçe’yi nasıl etkiler onu bilemem? Onu sahada göreceğiz” ifadelerini kullandı.

"ORTAM GERİLMEZ"

Hamza hoca, Kadıköy’deki atmosferle ilgili olarak, “Ortamın gerileceğini hiç sanmıyorum. Bence güzel ve fair play anlamında da örnek bir derbi olacağını düşünüyorum” dedi.

KAMP BELİRSİZ

Galatasaray’ın derbi öncesinde nerede kalacağı konusunda belirsizlik sürüyor. Başkan Dursun Özbek’in sahibi olduğu Point Otel’den stada hareket edecekleri ama maçtan önceki geceyi (bu gece) nerede geçirecekleri konusunda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kararını vermediği belirlendi.

Hamzaoğlu’nun derbi öncesi son geceyi tesislerde geçirmek istemesine rağmen, yine de takım için iki katın ayrıldığı ve son karara göre burada futbol takımının konaklayabileceği dile getirildi. Hamza hocanın otel konusundaki olumsuz yaklaşımı devam ederse Cim-Bom yarın sabah kahvaltıdan sonra Point Otel’e geçecek ve karşılaşmadan 2 saat önce Kadıköy’e hareket edecek.