Sezon başında Kasımpaşa'dan 2.5 milyon euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain'e transfer olan Ryan Babel, Twitterdan yaptığı paylaşımla kafları karıştırdı. 29 yaşındaki oyuncu Twitter'da sarı ve kırmızı renkli 2 kalp ve "Insha'Allah" yazısı paylaşarak akıllara "Galatasaray'a mı geliyor?" sorusunu getirdi.

Transfer dönemini hızlı geçirmesi beklenen Galatasaray'ın hücum hattına takviye yapması bekleniyor. Babel'in ülke futboluna yabancı olmaması da transferi güçlendiriyor. Ryan Babel'in Kasımpaşa'da birlikte forma giydiği vatandaşı Ryan Donk'un Sarı-kırmızılı ekibe transfer olması da transferi ihtimalini arttıran bir diğer etken.

Babel'le Donk'un yakın arkadaş olduğu biliniyor. Babel geçtiğimiz yıl Kasımpaşa formasıyla çıktığı 29 maçta 9 gol, 5 asistlik performansla oynamıştı. 

Haber müdürümüz Koray Güçlü'nün 4 hafta önce Radyospor'da söylediği Babel, Galatasaray'a gidebilir müjdesi gerçeğe dönüşmek üzere.

SPORUN DİBİ ÖZEL HABER

www.sporundibi.com'da yayınlanan her türlü özel haber ve diğer içerikler, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu 36. madde uyarınca kaynak gösterilmeden kullanılamaz, çoğaltılamaz ve yayınlanamaz.
babel