Galatasaray geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı 23 yaşındaki yıldız oyuncu Onyekuru'yu yeniden kadrosuna dahil etmek istiyor..

Geçtiğimiz sezon Nijeryalı kanat oyuncusu pandemi nedeniyle ligin uzamasının ardından ligi bitiremeden sarı-kırmızılı takıma veda etmek istemişti..

Yıldız futbolcunun menajeri William D'avila bu konuyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu..

D'avila, "Onyekuru hakkında söylenenlerin hiçbiri doğru değil. Ücretinde indirim talep edildiğinde, hiç ikiletmeden, direkt kabul etti. Bu resmî ve kulüp kayıtlarında var..

"GALATASARAY'DA TAMAMLAMAK İSTEDİ"

Galatasaray'da hiçbir sorun yaşamadı. Galatasaray'da daha fazla kalmak için her zaman daha iyisini vermeye çalıştı. Fakat ne yazık ki Monaco teknik direktörü onu yeni sezon planlamasında düşündüğü için sezon başı çalışmalara çağırdı. Henry sezonu Galatasaray'da tamamlamak istedi; ama Monaco bunu kabul etmedi" ifadelerini kullandı.

"KÖTÜ OLAN BİR ŞEY YOK"

William D'avila, "Henry geçen sezon 16 gol attı. 7 gol pası verdi. Galatasaray'ın 21 yıl sonda Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında elde ettiği galibiyette büyük pay sahibi oldu. Henry Onyekuru ile Galatasaray arasında sadece güzel şeyler var. İyi hatıralar. Kötü olan bir şey yok" diyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak: Fotomaç

.