Jan Olde Riekerink, son yaşanan olaylarla ilgili ve takımın kötü gidişatı hakkında birçok konuya açıklık getirdi...

FENERBAHÇE VE ADANASPOR MAÇLARINDA KÖTÜYDÜK

Son haftalarda yaşanan kötü gidişatın sorulmasın üzerine, ''Başakşehir ve Trabzonspor maçlarında galibiyeti hak eden taraftık ama kazanamadık. Fenerbahçe ve Adanaspor maçlarında iyi değildik. Takım her zaman benden daha önemlidir. Bursaspor maçında takımıma güveniyorum ve o maça kazanmak için çıkacağız. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda patronun her zaman bizim olmamız gerektiğine inanıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

TAKIMDA OTORİTE SORUNU YOK

Basında birçok kez dillenen takım içindeki otorite eksikliği sorusunun sorulmasıa üzerine de konuşan Riekerink, ''Takım içinde bir otorite sorunu olduğunu düşünmüyorum. Basında birçok yalan haber çıkıyor. Sneijder ile kadro kurduğum söyleniyor. Wesley'i 11 yaşından bu yana tanıyorum. Zaman zaman onunla dışarı da çıkıyoruz ama beraberken kesinlikle futbol ve kadro seçimleri hakkında konuşmuyoruz.'' dedi.
Benfica bu hayata düşerse Beşiktaş yaşadı!

OYUNCULARIMI RAHAT BIRAKIN

Basın mensuplarına yazılan haberlerle ilgili tepki gösteren Riekerink, ''Lütfen basın olarak oyuncularıma saldırmayı bırakın. Sneijder, Sabri ve Sneijder çok önemli ve saygı duyduğum oyuncular. Olmayan olaylar üzerinden hikayeler üretilmesine kesinlikle izin veremem. Eğer gerçekten bir şey olursa bunu sizinle paylaşırız.'' dedi.

YALAN HABERLER BENİ ÇOK ÜZÜYOR

Geçmiş dönemdeki alışılan Riekerink'in aksine biraz daha stresli olduğu gözüken Hollandalı teknik adam, ''Stresli olduğum veya gergin olduğum konusuna katılmıyorum. Sadece yapılan yalan haberler ve bireysel saldırılar beni çok üzüyor.'' diyerek sözlerini noktaladı.

kaynak: eurosport