Galatasaray'daki performansıyla dikkati çeken 18 yaşındaki Ozan Kabak kıymete bindi. İtalyan devi Juventus'un 10 milyon euroyu gözden çıkardığı Ozan için İngilizlerin ünlü kulübü Manchester United da devreye girdi.

İngiliz The Sun gazetesi, 'Kırmızı Şeytanlar, 22,5 milyon euroluk genç yıldızı takibe aldı' başlığıyla duyurduğu haberde, Ozan'ın United scoutlarınca sezon başından beri izlendiği belirtildi. Genç oyuncunun bedelinin 22,5 milyon euro olduğu kaydedildi.

TERİM-JOSE ARKADAŞLIĞI

Sarı-kırmızılılar ile 1,5 yıllık daha sözleşmesi bulunan genç stoperin sözleşme fesih bedelinin ise 7,8 milyon euro (yaklaşık 48 milyon TL) olduğu vurgusu da yapıldı. Haberde, oyuncunun hava toplarında üstünlüğüne dikkat çekildi ve Galatasaray'ın oyuncuyla yeni bir sözleşme imzalayarak, sözleşme fesih bedelini 33,6 milyon pounda (yaklaşık 200 milyon TL) çıkarmak istediği belirtildi. The Sun, Fatih Terim ile Jose Mourinho'nun yakın arkadaşlığının da transferde önemli derecede etkili olacağını savundu.

SENELİK MAAŞI 220 BİN TL

Galatasaray'ın mali yönden çok zor durumda olduğu ve Ozan'ı satarak nefes alabileceği bilgisine yer verilen haberde. İtalya'dan Roma ve Inter'in, İngiltere'den de Arsenal ile Manchester City'nin 18'lik stoperi gündemlerine aldığı aktarıldı. Bu sezon 10'u lig, 3'ü de Devler Ligi olmak üzere 13 karşılaşmada görev yapan Kabak, Cim Bom'da senelik 220 bin lira kazanıyor.


Kaynak:Güneş