Galatasaray Ozan Kabak transferini KAP’a bildirdi. Yapılan bildirimde Stuttgart ile görüşmelere başlandığı duyuruldu. Son detayların halledilip transferin tamamlanması ve resmiyete kavuşması beklenirken, Alman kulübünden ise şu ana kadar bu transferle ilgili bir açıklama gelmedi.


Stuttgarter Zeitung gazetesi gelişmelerle ilgili ilginç bir noktaya değindi. Kırmızı-beyazlıların geçtiğimiz yılki bir transfer girişiminin de bu şekilde başladığı ancak sonrasında tamamlanamadığı hatırlatıldı. Arjantinli futbolcu Maximiliano Romero’nun transferine bitti gözüyle bakıldığı, oyuncunun da Stuttgart forması giymek için artık sabırsızlandığı açıklamalarının ardından transferin gerçekleşmediğine dikkat çekildi. 
 
Maximiliano Romero’nun bu gelişmelerin ardından PSV Eindhoven’a imza attığına dikkat çekildi. Ozan Kabak için de imzalar atılana kadar beklenilmesi gerektiğine vurgu yapılarak şu ifadelere yer verildi: 
 
“Stuttgart gelişmeleri doğrulamak istemiyor. Muhtemelen sözleşmenin altındaki imza henüz kurumadı. Transferin tamamlanmasına ramak kala, kesintiye uğramasından kaçınmak istiyorlar muhtemelen. Arjantinli golcü Maximiliano Romero’ya da geçen kış döneminde böyle olmuştu. PSV’ye imza atmadan önce Stuttgart için sabırsızlandığını söylüyordu”.   

Kaynak: Skorer