Özbek, Galatasaraylı futbolcuların transferlerine yönelik ortaya atılan konuşmaların söylentiden öteye geçmediğini ifade etti, “Her gün kulübü arayıp, bir teklif olup olmadığını soruyorum. Bugüne kadar bize gelmiş yazılı resmi teklif yok” diye konuştu.

UEFA kıskacından kurtulma savaşı veren, diğer yandan da sportif başarı için takımın en az şekilde etkilenmesi için çabalayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, oyuncuları hakkında çıkan dedikodu iddiaları için açık konuştu.

West Ham’ın Burak’ı istediğinden, Sneijder’a Çin kulübünün talip olmasına, Fernando Muslera’ya karşı oluşan etkiye kadar tüm gelişmelerin “resmi” olmadığına dikkat çeken Özbek, “Bize ulaşan resmi bir teklif bulunmuyor” diye konuştu. Önerilere açık olduğunu esprili bir şekilde dile getiren sarı-kırmızılıların patronu, “Her gün kulübü arayıp, bir teklif olup olmadığını soruyorum. Bugüne kadar bize gelmiş resmi bir teklif yok” dedi.

Sarı-kırmızılıları, yaşanan sıkıntılardan uzaklaştırmak için yoğun çaba harcayan Dursun Özbek, dün sabah saatlerinden itibaren kulüpteydi. Galatasaray Başkanı, “Kulüpte heyecanlı bir durum var mı?” şeklindeki esprili sorumuza, “Her gün büyük bir heyecanla(!) uyanıyoruz” diyerek cevap verdi.

Kulübün çıkarları

Özbek, transfer konusunda girişimde bulunduğunu ancak her şeyden önce kulübün çıkarlarını düşünerek hareket edeceklerini dile getirerek, sağlıklı kararlar vermek istediklerini dile getirdi.