Sarı- Kırmızılı takımın gündemine dair özel açıklamalarda bulunan Ahmet Özdoğan'ın röportajından satırbaşları şu şekilde:

' Arda ile her yönetim çalışmak ister'
"Arda Turan Galatasaray'a döner mi? Bu konuda önce Arda Turan'ın Barcelona'dan aldığı ücrete bakmak lazım. Arda ile her yönetim çalışmak ister. Fakat Arda Turan transferinden önce gelecek vaad eden 2000 jenerasyonu gençlerimize güvenmek lazım ve yeni planlamada gençlerimizi düşünmemiz lazım"

'Arda'nın dönmesi kolay değil'
"Galatasaray, Arda Turan'a teklifte bulundu mu? Bu konuda somut bilgim yok. Barcelona'da oynayan bir insanın dönmesi kolay değil"

'Mantıklı olması lazım'
"Galatasaray S.K ve diğer büyük takımların taraftarları formalar üzerinde söz sahibi olmalı. Sosyal medyada inanılmaz tepki var. Taraftara rağmen forma satamazsınız, taraftarla birlikte satın. Bu konuda birazcık daha mantıklı olması lazım. Taraftarınızla büyüyeceksiniz, taraftar memnun mu? Ona bakacaksınız"

'Bruma'nın Leipzig'e transferi olabilir'
"Bruma'ın Leipzig'e transferi olabilir. Bruma'nın transferinden önce, Galatasaray olarak gelecek sezon hedefiniz nedir? Bunu bilmek lazım. Galatasaray'da günlük hareket ediliyor. Günü kurtarma çabaları var. Geleceğe yönelik planlar yok. Galatasaray oyuncu yolluyor ve bu oyunculara para veriyor. Hemen bunlara örnek verelim. Olcan Adın, Dany, Ryan Donk gibi. Galatasaray plan yapmıyor. Plan yapmıyorsanız, hata yapmanız fazla olur"

Ajansspor