La Liga devi Real Madrid'den sezon sonunda ayrılması beklenen tecrübeli savunma oyuncusu Pepe için sürpriz bir iddia daha gündeme geldi.

DEVREYE PSG GİRDİ
Galatasaray'ın da stoper için düşündüğü isimlerin başında gelen Pepe ile Fransız devi Paris Saint Germain'in de ilgilendiği ortaya çıktı. İspanyol basınına yansıyan haberde, Çin'den de talipleri olan Pepe için Paris SG'nin ilgisinin ciddi olduğu ve tecrübeli oyuncunun da teklife olumlu baktığı belirtildi.

Paris SG, daha önce de Pepe ile ilgilenmişti. Fransız devi 2012 yılında Real Madrid'e Pepe için 25 milyon Euro'luk bir teklifte bulunmuş ancak İspanyollar bu teklifi kabul etmemişti.
Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda biten ve bonservis bedeli olmayan Pepe'ye Galatasaray'ın ilgisini futbol direktörü Cenk Ergün de açıklamıştı.

CENK ERGÜN DE PEPE İÇİN KONUŞMUŞTU
Cenk Ergün geçtiğimiz ay Adanaspor maçının sonunda yaptığı açıklamada Pepe'nin sorulması üzerine "Zaten savunmada sözleşmesi biten arkadaşlarımız var. İsimlerden bağımsız olarak stoper için bir çalışmamız var. Galatasaray'a yakışır, önemli bir ismi takımımıza katabilmek için çalışmalarımızı yapıyoruz" cevabını verdi.
2007'den bu yana Real Madrid forması giyen Pepe, bu sezon 18 resmi maçta görev yaptı.

Haberler.com