Şampiyonlar Ligi’nin Facebook sayfasının konuğu olan Galatasaray’ın Alman yıldızı Lukas Podolski, sorulan sorulara anında yanıt verdi.
Sarı-kırmızılı futbolcu, en sevdiğin pozisyon hangisi sorusuna, santrafor yanıtını verirken, kariyerinde unutamadığı an olarak ise Dünya Kupası’nı kazandığı anı söyledi.

Galatasaray’daki en iyi arkadaşı sorulan Podolski, takımdan kimsenin ismini vermedi. Alman futbolcu, fotoğrafçı Ali Kemertaş, Aşçı Bülent Çelik ve malzemeci Veli Muğlı’nın isimlerini belirtti.

Portekizli bir kişinin, Galatasaray’ın Benfica karşısındaki şansını sorması üzerine, Lukas Podolski, “Her maç 0-0 başlar. Eğer Atletico Madrid karşısında ikinci yarıdaki performansını gösterirsek, Benfica karşısında galibiyet alabiliriz” yanıtını verdi.

“Her şey harika. Galatasaray büyük bir kulüp ve İstanbul harika bir şehir. İnsanlar hoş. Takım olarak çok çalışıyoruz. Umarım geçmişteki gibi 3 yıl boyunca kupalar kazanır, iyi anlar yaşarız.”
Lukas Podolski, şu anda dünyanın en iyi futbolcusunun Lionel Messi olduğunu söylerken, tüm zamanların en iyi isminin ise Pele olduğunu belirtti.