Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Emlak Konut projesi ile ilgili olarak, divandaki çoğu üyenin projeye pozitif görüş yaptığını belirtti.

Galatasaray'ın Temmuz Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Emlak Konut ile yapılan mutabakat çerçevesinde bir ön protokol hazırlandı. Bu hazırlanan protokol ile ilgili divana bilgi verdim ve konu ile ilgili ileriki bir tarihte genel kurula da konuyu getireceğiz. Divandaki üyelerin çoğu projelere pozitif görüş bildirdiler. Önümüzdeki tarihlerde bir genel kurul yaparak bu konu ile ilgili genel kurulu da bilgilendireceğiz" dedi.

Transferlerle ilgili olarak ise Özbek, "Erken yapılan yorumlar ve sözler transferin bütünlüğüne zarar vermektedir. Onun için sırası geldikçe, tamamlandıkça açıklama yapmakta fayda görüyorum" şeklinde konuştu.

Toplantının Point Otel'de yapılması ile ilgili olarak ise Başkan Özbek, "Florya ulaşım açısından daha sıkıntılı olacağından, sayın divan başkanı benden rica etti… Ben yaklaşık 10-15 seneden beri Galatasaray'ın konaklaması, toplantıları, kamplarını yapan bir Galatasaraylıyım. Onun için hiç tereddüt etmedim. Hiç de aklıma gelmedi birkaç üyenin bu konu ile ilgili reaksiyon göstereceği. Bu da Galatasaray'ın demokrat ortamında herkes istediğini söyleyebilir, mekanın kime ait olduğu hiç önemli değil. Dolayısıyla baştan üzüldüm ama sayın Divan Başkanı bunu çok net bir şekilde cevapladı. Galatasaray Başkanı olarak sahibi olduğum bir otelde böyle bir Divan Kurulu Toplantısı'nın gerçekleşmesinden dolayı da gurur duydum" diye konuştu.