“Kendi aramızda konuştuğumuzda ‘Zor iki deplasman maçı bizi bekliyor’ demiştik. Akhisar deplasmanını kayıpsız ve alnımızın akıyla atlattık. Takımın içindeki atmosfer ve ambiyans çok güzel. Dediğim gibi şimdi yine zor bir deplasman maçına çıkacağız. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Hedefimiz galibiyet.”

“Serdar Aziz için çok mutluyum. Milli takıma seçildi ve 2 90 dakika oynadı. 2 haftadır kazanıyor olmamız, kadronun değişmeyeceği anlamına gelmez. Kim daha hazır durumdaysa o oynayacak.”

“Wesley sezon başından beri hırsıyla şampiyonluğu çok istediğini gösteriyor. Milli takımda kariyerinin sonuna gelmiş bir oyuncu gibi değil yeni başlamış bir genç oyuncu gibi mücadele ediyor. Son maçta gol attı umarım Galatasaray’da gollerini atacaktır. Onunla gurur duyuyorum.”

“Geçen senenin sonunda kötü oynayan bir orta sahamız yoktu. Emre, Selçuk, Wesley... Şu anda daha farklı bir karakterde orta sahamız var. Nigel de Jong da aramıza katıldı. Kendimizi devamlı geliştirmemiz gerekiyor, daha iyi şeyler yapmamız gerekiyor.”

“Geçen seneki kadro ile bu sene arasında çok fark var. Şu an çok daha güçlüyüz. Geçen sene eksikliklerimizi çok iyi belirledik, analiz ettik ve rekabete uygun oyuncular transfer ettik. Üst düzeyde rekabet var. İlk 18’e girmek bile zor. Her mevkide en az 2 oyuncu oynayabilecek durumda. Sol bek için belki bir oyuncumuz daha olabilirdi…”

“Nigel de Jong şu an hazır ve fit durumda. Kayserispor maçında görev vermem durumunda oynayabilecek...”

“Podolski’nin de sakatlığı maalesef devam ediyor. Kolbeinn milli takımda sakatlandı, Sinan forvet oynayabilir ama Sinan benim kafamdaki çift forvette ancak 2. Forvet olarak oynadığında daha yararlı . Akhisar karşında Eren sakatlanınca Josue’yi denedik. Eren sakatlanmıştı, aklımdan Josue’yi oynatmak geldi ama çok da iyi gittiğini söyleyemem, istediğim verimi alamadık. Sonra Bruma’yı forvete çektik ve Josue’yi sağa alınca daha efektif oynadık...”

“Umut (Bulut) karakterini çok sevdiğim, beğendiğim bir oyuncu. Geçen sene de hep iyi niyetiyle sahada sonuna kadar elinden geleni yaptı. Ancak sezon başında teknik açıdan böyle bir karar verdim. Umut’la ilgili en ufak negatif bir düşüncem yok, onu göreceğim için çok mutluyum ama o ne düşünür bilemem.”

“Fatih Terim konusunda bir kez konuşacağım ve bir daha bu konuda konuşmaya gerek kalmayacak. Galatasaray taraftarı tarihine saygı duyuyor. Fatih Terim Galatasaray tarihine Türk futbol tarihine geçmiş bir isim. Bu takımda hem futbolculuk yapmış hem teknik direktör olarak sayısız başarı kazanmış. 13 kupa kazanmış, UEFA Kupası kazanmış. Fatih Terim ismini yargılamak, onu eleştirmek anlamsız. Galatasaray için yaptıkları ortada. Türk halkı çok şanslı, çünkü başında böyle önemli bir teknik direktörleri var. Terim’in milli takımla 7 senelik bir kontratı var ve bunun çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Fatih Terim ismine sadece saygı duyulmalı, başka bir şey söylemeye de gerek yok.”

“Selçuk ve Hakan Balta yeniden milli takıma seçilmek için daha iyi performans göstereceklerdir. İkisinden de ben çok memnunum.”

“Didier Drogba, Galatasaray tarihinde önemli işler yapmış çok önemli bir isim. Ancak şu an bizim için bir opsiyon değil.”

"Taraftarlar tarafından takdir görmek, 'Riekerink Bey' olarak anılmak beni çok mutlu ediyor. Onlar 12. adam ve onların desteğine ihtiyacımız var."