Hakkında birçok transfer iddiası ortaya atılan Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın Kolombiyalı forveti Radamel Falcao konusunda, ilk kulübü Arjantin takımı River Plate’den açıklama geldi.

Başkan Rodolfo D’onofrio, "Size şunu dürüstçe söyleyebilirim ki Falcao veya Higuaín ile hiç görüşmedik. Ancak burada her zaman hoş karşılanacaklarını biliyorlar. Bizim kapılarımız onlara her zaman açıktır. Oyuncu veya teknik ekipte görevli olarak buraya dönebilirler" ifadelerini kullandı.

Akşam'da yer alan habere göre; Bütün bunlar yaşanırken, 'donbalon' sitesi, 34 yaşındaki golcü futbolcu Falcao’nun yeniden River forması giyebileceğini öne sürdü. Kolombiyalı golcü futbolu River Plate forması altında bırakmak istediği ise haberin detaylarında yer aldı.

Öte yandan Kolombiya’daki koronavirüs salgınına karşı yapılan kampanyada Falcao’nun forması da satışa çıkarılmıştı.

Forma satılırken, ne kadar ödendiği açıklanmadı. Ancak oldukça yüksek bir rakam karşılığında alıcı bulduğu ifade ediliyor..

Radamel Falcao, ülkesi Kolombiya’nın ünlü isimlerini dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınına karşı bağış toplamak için bir araya getirdi.

34 yaşındaki deneyimli futbolcu, "Daha iyi bir Kolombiya için el ele vermeliyiz" mesajını paylaştı.

Kaynak: Mynet Spor