Galatasaray taraftarların sevdiği isim olan Johan Elmander, geçtiğimiz günlerde İsveç'in Aftonbladet gazetesine yaptığı açıklamada "Şu anda Galatasaray'ın kuzey ülkelerinden transfer edebileceği oyuncuları gözlemliyorum. Önerebileceğim bazı isimler var" ifadelerini kullanmıştı.


36 yaşındaki eski futbolcu Johan Elmander'in  araştırdığı isimlerden biri de çok geçmeden ortaya çıktı.  Norveç ekibi Rosenborg'un Nijeryalı oyuncusu Samuel Adegbenro

FİYATI ŞİMDİLİK CAZİP

Johan Elmander'in 22 yaşındaki kanat forvet için Galatasaray'ın teknik adamı Fatih Terim'e verdiği raporda "Garry Rodrigues takımdan ayrılırsa yerini rahatlıkla doldurabilir" yazdığı ayrıca Samuel Adegbenro'nun geleceğe yatırım sayılabilecek bir futbolcu olduğu yönünde not düştüğü belirtildi.
.

Johan Elmander'in  son olarak piyasa değeri 1.5 milyon Euro civarında olan Nijeryalı'nın Avrupa'da henüz tanınmadığı için fiyatının düşük olduğu bilgisini de paylaştığı ifade edildi.

GENİŞ BİR LİSTESİ VAR

Sağ ayaklı olmasına rağmen sol kanatta görev yapan ve ters ayaklı olması nedeniyle rakip savunmaları zorda bırakan Samuel Adegbenro sürpriz şutlarıyla da dikkat çekiyor.Johan Elmander'in oyuncu araştırmalarına devam ettiği ve geniş bir liste hazırladığı da gelen haberler arasında.

Orta sahanın ortası ve sağ kanatta da görev yapabilen 22 yaşındaki futbolcu Samuel Adegbenro, henüz milli takım formasıyla tanışamadı. Kulüp kariyerinde 96 resmi karşılaşmaya çıkan Samuel Adegbenro 23 gol, 16 asistlik performans sergiledi.

Futbola ülkesinin Prime takımında başlayan Samuel Adegbenro, 2014-2015 sezonunda Norveç takımı Viking'e transfer oldu. Bu sezon başında ise 900 bin Euro'ya Roserborg'a geldi ve 4 yıllık imza attı.