Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Sabri Sarıoğlu, Sarı Kırmızılı yönetime transfer konusunda sert eleştirilerde bulundu.

Şu sıralar yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan 39 yaşındaki eski futbolcu, teknik direktör Fatih Terim’e destek çıkarken şu ifadeleri kullandı;

“Fatih Hoca transfer istedi, olmadı. Bazen yöneticilerin erken konuşmaları dezavantaj yaratıyor. Bazı yöneticiler transfer döneminin başında çıktı 'Galatasaray'da transfer bitmez' ve 'Transfer olacak' diyerek taraftarı beklentiye soktu. Hoca da ister istemez o beklenti içerisinde oldu. Transferler gerçekleşmediğinde ister istemez bir tepki içerisinde oluyorsunuz. Oyuncu satışı da gerçekleştiremediler. Bu yüzden de sıkıntı yaşadılar. Bu yüzden transfer olmadı.”

Galatasaray’ın şampiyonluk yarışındaki şansını da değerlendiren Sarıoğlu, “Galatasaray gerekli kadro kalitesine sahip. Fatih Hoca da elindeki kadroyu iyi kullanabilmek noktasında en iyi hocalardan biri. Galatasaray'ın da bunu sahaya yansıtacağını düşünüyorum.” şeklinde konuşurken, Sarı Kırmızılı takımın şu anki performansını eleştirdi.

Galatasaraylı taraftarlar tarafından adeta bombardımına tutulan Sabri Sarıoğlu başka bir açıklama yapmadı.

Öte yandan Sarı Kırmızılı takımda forma giydiği dönemde deneyimli çalıştırıcı Fatih Terim ile arasının çok iyi olduğu bilinen Sabri Sarıoğlu'nun bu açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Mynet Spor