Sabri'nin Galatasaray'da kendisinden daha eski olduğunu belirten Felipe Melo "Ancak benim gibi her zaman kazanmak isteyen bir oyuncu için sahada böyle bir ast-üst ilişkisi yoktur" dedi.

Milliyet'in haberine göre;
Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Galatasaraylı futbolcu, "Sabri bu kulüpte benden daha çok zaman geçirmiş tecrübeli bir oyuncu. Taraftarların saygı duyduğu bir isim. Kaptanlık yapmış olmanın getirdiği bir üstünlüğü var. Ancak benim gibi her zaman kazanmak isteyen bir oyuncu için sahada böyle bir ast-üst ilişkisi yoktur" şeklinde konuştu.

Sabri'yi azarladım bile'
Brezilyalı futbolcu şöyle devam etti: "O maç bir final maçıydı. Maçı kaybediyorduk. Ben de takımın bir silkelenmeye ihtiyacı olduğunu düşündüm. Bağırdım hatta kendisini azarladım bile. Bir finalde buna yer yoktur. Niyetim Sabri'yi tekrar Sabri yapmaktı. Devre arasında bir araya geldik ve maç sonunda birlikte sevinmeye karar verdik. Sonra birbirimizin koluna girip sevindik".

'İdol olarak ayrılmak...'

İtalyan devi Inter'in gündeminde olan ve yola sarı-kırmızılı ekipte devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyan Felipe Melo, "Galatasaray'da önce kiralık olarak görev aldım ve bu kulübüböyle idolleşmiş bir şekilde terk edeceğim hiç aklıma gelmezdi" diye konuştu. Melo, İstanbul'dan ayrılmadan önce Kapalı Çarşı'yı gezmek gibi bir niyeti olduğunu da sözlerine ekledi.