Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan'la ilgili olarak, tecrübeli oyuncunun menajerinden önemli açıklamalar geldi.

Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki futbolcu, Aytemiz Alanyaspor'un sözleşme yenileme talebini reddettiği belirtildi.

Ara transfer döneminde Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Salih Uçan'ın önümüzdeki sezon Sarı Kırmızılı takıma transfer olacağı öne sürülmüştü.

Başarılı orta saha oyuncusunun menajeri Ömer Koray Uzun, Salih'in gelecek sezon Galatasaray'da oynayıp oynamayacağı sorusunu yanıtladı.

Ajansspor'a konuşan Uzun şu ifadeleri kullandı;

"Salih geçen sezon da iyi bir sezon geçirdi. Bu sezon da çok iyi oynuyor. Hemen her hafta haftanın karmasına giriyor. Onunla ilgilenen çok sayıda kulüp var. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Yurtiçinden ve yurtdışından ilgilenen kulüpler var. Şu anda sadece kendi futboluna bakıyor. Galatasaray'ın da ilgilendiğini biliyoruz. Bu işin teknik ve finansal tarafı var. Sezon sonunda değerlendirecektir tüm bunları. 'Ama her hafta bir takımla sözleşme imzalıyor Salih' bunlar nereden çıkıyor anlamıyorum. Biz de kendisiyle gülüyoruz bunlara. Bizim dışımızda herkes konuşuyor"

Öte yandan bu sezon 24 maçta Alanyaspor forması giyen 27 yaşındaki futbolcu 2 gol 4 asistlik performans sergiledi.

.

Kaynak: Fotomaç